Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Роля на банера във Facebook

MadPixi Team 450 04.04.2019

Популярната социална мрежа Facebook нараства и се развива без прекъсване, постоянно. През 2019 год. вече са налични 1.65 билиона активни потребители на месец. Освен посредством личната стена за споделяне и чатът, даващ възможност за комуникация с близки и с познати, facebook все повече се утвърждава и като водещ източник на информация. Огромен брой фейсбук страници – собственост на различни компании, на телевизии и радиа непрестанно обновяват потока от новини и на практика навсякъде, където и да се намира даден човек, само с един клик на приложението на facebook успява да научи всичката информация, важна за деня.

банер танцуващи момичета

Фейсбук постоянно еволюира и когато става дума за бизнес. Платформата непрекъснато става все по-мултифункционална, тъй като тя позволява да можете да създавате не само facebook страница на фирма, но и да разкажете на потребителите във facebook за вашия бизнес чрез facebook реклама. Изключително важна част от този тип реклама са т.нар. банери.

Предимството на социалната мрежа е огромният ресурс от информация за потребителите, от който се ползва. Това означава прецизно насочване на рекламите на бизнеса към онези потребители, които са заявили интерес по темата и съответно влизат в категорията на потенциалния клиент.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.