Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Ролята на текстовете в онлайн рекламата

MadPixi Team 313 07.12.2021

Рекламните текстове са може би най-трудната област на копирайтинг. Трябва да изразите повече от хиляда думи в няколко изречения и в допълнение да сте ясни, да пишете привлекателно и да говорите с емоциите си. Това изобщо не е лесно изкуство, но си заслужава усилието - в крайна сметка рекламата е лост за търговия. Най-добрите рекламни текстове ще повишат вашето разпознаване, ще подобрят конверсията и ще повишат осведомеността за марката, принуждавайки клиентите да действат.

Реклама в Google Аds ?

Google реклама доминира толкова много на интернет пазара, че е почти единственият източник на информация. Добре е обаче, че трябва да бъдете лесни за намиране там - рекламите в Google Аds ще ви бъдат полезни.

Въвеждането на такава реклама обаче зависи от това колко добър е рекламният ви текст. Благодарение на него и ключовите думи поставени в самият текст, ще достигнете до хора, които може би МНОГО се интересуват от вашия продукт.

Facebook за 2,4 милиарда потребители

копирайтинг

Почти 2,4 милиарда общо и 1,5 милиарда ежедневни потребители говорят сами за себе си. Ако можете да се откроите от тълпата, вашите  рекламни текстове  ще достигнат до невъобразим брой хора.

Социалните медии като допълваща кампания

В социалните медии ще изглеждате по-достоверни, по-естествени и по-честни. Разбира се - с брилянтни реклами текстове!

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.