Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Смисълът от банера

MadPixi Team 620 02.05.2019

Банерът е класически инструмент за рекламиране в интернет. Той поражда все още дебати сред маркетинг експертите, като дори понякога се обсъжда дори има смисъл от банер. Със сигурност отговорът е: "Разбира се!".

Това може да бъде потвърдено от огромен брой компании, които са привлекли трафик с поставяне на банери в различни сайтове на медии. Част от фирмите изтъкват, че в последното развитие на рекламата онлайн, е наистина модерно и ефективно да слагаш банери в медийните сайтове и в социалните мрежи. Добре е те да се сливат с другото съдържание, да вървят естествено с информационния поток, да приличат на новини, за да не прекъсват потребителското изживяване в съответната медия.

червена рокля

Истината е, че той е много добро рекламно средство, особено в случай, че е поставен на подходящо място, където да е забелязван от. Става въпрос за интернет потребителите, които не ползват т.нар. ad blockers, които представляват програми за блокиране на интернет рекламите.

Ако банерът не е професионален и наистина добре направен, има опасност да остане незабелязан. При всички положения този тип реклама е отлично решение, което ако бъде изработено от професионалисти, ще донесе популярност и успех на бизнеса ви.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.