Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Статии за сайтове

MadPixi Team 464 28.09.2019

Копирайтинг представялава професионално написан текст с рекламна цел, а SEO-копирайтинг е текст, който е създаден по определени ключови думи.  Маркетинг мениджмънт включва тази услуга.

копирайтър
SEO статии се пишат и публикуват най-често в блогове и сайтове с цел популяризирането на дадена стока или на услуга и ползването на синоними и подобни ключови думи. Това води до по-лесното им намиране в Интернет. 


Копирайтърът пише статии с цел продажба на стоки и услуги на неговите клиенти. Той е ключово звено в екипа от професионалисти, който е нужен за поддържането на един бизнес сайт.
Копирайтърите често прибягват и до ползването на социалните мрежи (facebook, twitter) за маркетинг мениджмънт, като формират положително мнение за стока, услуга, бранд споделяйки мнения, линкове в групи и по този начин “продавайки”, но това трябва да става деликатно и внимателно за да не се приема като откровен лобизъм. Ако искате да умате успешен и посещаван сайт, който да изпълнява предназначението си, със сигурност се нуждаете от услугите на професионален копирайтър.


Писането на уеб съдържание има най-добрия ефект от всички рекламни материали защото създава полезно съдържание. А полезното съдържание се чете от хората.
 

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.