Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Структура на добрия банер

MadPixi Team 238 15.04.2021

Основата на добрата дисплейна реклама е структурата. И има установени добри практики, които трябва да следвате, когато картографирате рекламата си. Наръчниците за интерактивна реклама казват, че дисплейните реклами трябва да се „различават от нормалното съдържание на уеб страниците и рекламният блок трябва да има ясно определени граници и да не се бърка с нормалното уеб съдържание“.

Те също така казват, че оразмеряването на банер реклами трябва да бъде гъвкаво, тъй като хората могат да гледат рекламата ви на екрани с различен размер.

Google предлага различни рекламни размери от реклами на половин страница до класация до големи мобилни банери. Първите три размера на рекламите по отношение на ефективността са 300x250 (среден правоъгълник), 336x280 (голям правоъгълник) и 728x90 (класация).

банер дете

Така че, трябва да се уверите, че имате здрава, но гъвкава структура, която да отговаря на всеки формат, като обърнете специално внимание на най-ефективните размери.

За целта помислете за основните елементи на дисплейна реклама. Всяка реклама трябва да съдържа четири основни компонента:

1. Вашето лого или име на фирма

2. Предложение за стойност

3. Изображение или визуално представяне на вашата услуга

4. Бутон CTA

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.