Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Тайни на успешната реклама в социалните мрежи

MadPixi Team 302 25.01.2022

Алгоритмите на Facebook непрекъснато се променят, така че понякога дори основите на рекламата си струва да бъдат прегледани и освежени. Вземете 8 съвета как да направите реклама във Facebook по-ефективнa, без да увеличавате бюджета си.

1. Оптимизиране на настройките

Ако в началото обхватът ви е малък, проверете настройките си за рекламиране. Facebook изисква около петдесет реализации на реклама през първите седем дни, за да работи ефективно. Проверете Ads Manager: Ако откриете по-малко от 50 реализации в рекламата си, оптимизирайте за кликвания върху връзки вместо за реализации.

фейсбук реклама

2. Запомнете целите си

Стойността на рекламата директно зависи от целевата страница. Уверете се, че имате всичко, за да задържите вниманието и интереса на вашата аудитория. В противен случай рекламите ви ще отидат на вятъра. Хората ще влизат и излизат веднага разочаровани.

3. Използвайте мотивиращи глаголи. Насърчавайте клиентите да предприемат действия и да бъдат позитивни. Опитайте се да използвате силни думи, като „започнете, действайте, намерете, научете, открийте“.

4. Направете красиво и визуално разнообразие. Очите на човек избират най-атрактивното съдържание за по-малко от три секунди. Колкото по-естетично, по-ярко и оригинално е изображението, толкова по-видимо ще бъде то за бъдещите клиенти.

И запомнете: една реклама е малко. Направете индивидуални реклами за всяка цел. Фантазирайте, анализирайте, експериментирайте.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.