Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Тайни за успешна реклама във Facebook

MadPixi Team 379 21.05.2020

Платформата за реклами на лидерa в социалните мрежи – Facebook, представлява мощен инструмент за генериране на продажби и лийдове. Най-сигурният начин да се възползвате от всички възможности, които предлага Фейсбук реклама, е да се доверите на специалисти. Те ще я организират по най-добрия възможен начин, така, че вие да извлечете максимални дивиденти от това нещо.


Възможността за генериране на  публично съдържание, която ни предоставя Facebook страницата, ни позволява да комуникираме със своите потенциални и настоящи клиенти, което дава поле за една дългосрочна и силна връзка между бизнеса и клиента.  

фейсбук реклама
Големият потенциал на мрежата прави присъствието на бизнеса в нея задължителна част от дигиталната стратегия. Благодарение на необятното разнообразие от рекламни формати, цели и възможности за криейтив, Facebook е един от малкото канали, които обхващат и трите части от потребителската фуния – Awareness, Consideration и  Conversion.

Facebook предоставя възможност за едно от най-прецизните таргетирания за всяка реклама, които включват интереси, къстъм аудитории (ремаркетинг) и подобни аудитории. Професионалисти ще ви помогнат да постигнете най-атрактивните рекламни цели.
 

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.