Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Технически въпроси по отношение на банерите

MadPixi Team 537 19.02.2019

Когато професионалист изготвя банера Ви, той е запознат с всичко, което влияе върху него. Все пак има и някои технически въпроси, с които е добре да бъдете запознати. Ето основните от тях и съответните отговори и насоки:

В какъв формат ще получите флаш банера?
Най-често банерът се изпраща в SWF, който представлява напълно готов за експлоатация файл.

Кои са основните видове банери, които служат за реклама в интернет пространството?
Използват се различни стандартни файлове за картинки. Те могат да бъдат JPG , GIF, PNG. Най-много се предпочитат флаш анимациите. Те обикновено са във формат SWF. Най-атрактивни са за потребителите в мрежата, към които са насочени.

банер жена

Защо не успявам да видя флаш банера си ?
Възможно е да се окаже, че имате по-стара версия FLASH PLAYER. Именно тази може да е причината да не виждате рекламата си коректно. Най-добре е да разполагате с последната версия, така че я потърсете и си я изтеглете.

Защо моят флаш банер насича или се вижда накъсано?
Възможно е да се появи насичане в изображението на вашия банер, ако той е на страница с много други анимирани банери. Флаш технологията взима много от ресурсите на процесора на вашия компютър. Добрият флаш банер трябва да е съобрзен с тази специфика на днешната интернет среда. Препоръчваме работа в диапазон от 24 до 30 фрейма в секунда.

Share this:

Гласували: 0, рейтинг: 0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.