Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Технология на банера

MadPixi Team 489 19.03.2019

Банерът е важна част от съвременната реклама. Тя има специфична технология на изработка. Точната може да подберете с помощта на професионалисти. Те разполагат с опит и подробни анализи какво най-добре може да помогне в конкретния случай. Технологията на изработка може да бъде различна: GIF, JPG, Flash, HTML. Ще трябва просто да подберете тази, която ще ви донесе най-големия успех. Но помнете – важно е да имате качествен банер!


Gif форматът, а също така и JPG (познат като растерна графика) се ползват за изработка на статични банери. При тях движение липсва.

Gif анимация (който също е тип растерна графика) има своите специфики. При него ефектът на движение се постига чрез редуване на няколко кадъра с изображения растерна графика.

Flash технология е своеобразна векторна графика, което позволява да се постигнат анимирани ефекти при малка тежест на банера. Тази технология позволява също и използването на звук.

HTML банерите пък позволяват банера да съдържа динамично съдържание - база данни. Може да съдържат в себе си и снимка или пък графика.

банер мъжки панталони
Банерите обикновено съдържат линк, а той най-често води към началната страница на сайта на рекламираната компания или към промоционална страница, която е създадена специално за целта на конкретна кампания.

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.