Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Типични предимства на онлайн рекламата

MadPixi Team 220 17.08.2021

Проста прогноза за ефект

Възможностите на рекламните инструменти ви позволяват точно да предвидите показателите за качество на една кампания още преди нейното начало. В същото време очакваните резултати не трябва да се изчисляват независимо. Има много професионални и безплатни услуги, които самостоятелно ще събират и анализират необходимите данни.

Възможност за бързи корекции

При традиционната интернет реклама можете да правите промени в стратегията само след приключване на кампанията. В Интернет можете да коригирате текстове, графики, оферти и дори разходите директно по време на кампанията. Това ви позволява бързо да коригирате грешки, както и да се отървете от концепции, които не са показали достатъчна ефективност.

традиционна интернет реклама

Рационално използване на бюджета

Рекламните платформи днес могат да предложат различни възможности за рекламно позициониране и плащане за него. Например, ако трябва да запознаете аудиторията си с нова марка или продукт, можете да изберете евтини реклами с плащане за показване. Този подход ще направи възможно получаването на висококачествено информационно покритие дори при малък бюджет. Ако кампанията е насочена към генериране на продажби, тогава можете да изберете реклама с плащане за посещение или директен курс на реализация. Освен това на някои сайтове, например Yandex.Direct и Google Ads, рекламодателят може самостоятелно да определи приемливите за себе си разходи за реклама.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.