Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Трикове, с които банерът ще е още по-привлекателен

MadPixi Team 202 29.07.2021

Основната цел, когато искаме да създадем банер за Интернет, е да увеличим читателската аудитория на нашия уебсайт. Няколко преживявания ни потвърждават някои трикове, за да направим нашия банер по-привлекателен.

1. Използвайте контрастни цветове

Във вашия банер не използвайте цветове или стил на дизайн, който се слива с фона на уеб страницата. Това ще направи банера ви много по-малко видим от тези, които другите хора използват с различни цветове.

банер чорапи

2. "Теглото" на файла трябва да е леко

Потребителите няма да чакат банер, който е тежък, за да завърши зареждането, докато разглеждат съдържанието на нашата страница. Уверете се, че вашият банер е лек и е едно от първите изображения, които се зареждат при посещение на уебсайта.

3. Включете привличаща вниманието

Кратка фраза като „Още тук“ или „Регистрирайте се сега“ ще бъде по-добра за привличане на вниманието на хората. Също така ще бъде полезно, ако е ясно какво търсим с нашия банер и какво се предлага.

4. Една фина анимация може да бъде полезна

Анимирани обекти или малък видеоклип може да бъде добър банер, също така интегрирайте малък флаш дизайн, за да привлечете хората да кликват върху тях. Разбира се, уверете се, че размерът на файла е малък и лек или се зарежда прогресивно.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.