Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Уеб медия планиране на маркетинг кампания

MadPixi Team 268 16.02.2021

Различните бизнес организации все повече осъзнават необходимостта от доброто позициониране и представяне в онлайн пространството. В същото време подхождат внимателно и предпазливо към инвестирането на финансови средства в това направление. Това е разумно, но все пак професионалисти ще ви трябват – просто изберете тези, които работят на разумни цени с добро съотношение между цена и качества.

Дигитален маркетинг е нещо специфично, което преди всичко трябва да бъде базирано на резултати.

Всеки вложен лев следва да бъде изхарчен разумно и да води до постигането на желаните стратегически, маркетингови, рекламни, комуникационни и медийни цели на съответния бизнес.

медия планиране

Какво всъщност е медия планиране в уеб пространството и защо е важно за всеки бизнес, който претендира да се превърне в успешен в интернет пространството?

Уеб медия планирането представлява план за представянето на дадена стопанска/нестопанска организация в интернет медиите. Този план обикновено включва ясно и конкретно определяне на целите, бюджета за реклама, подбор на комуникационни канали и методи, избор на рекламоносители, фиксиране на времетраене – период на провеждане (рекламен график), реализиране на кампанията и анализ на постигнатите резултати.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.