Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо да работите с Google специалисти

MadPixi Team 355 22.04.2020

Има много причини да изберете да работите с Google специалисти


Проучването за ключови думи е съдбоносно и е едно от нещата върху, които експертите се фокусират преди и по време на кампанията. Ако не изберете правилните думи е възможно бързо да изчерпате бюджета си и да не получите резултати.

банер еротика
Една от най- силните страни на експертите е, че те имат възможността да направят цялостно проучване на конкурентния пазар. Те знаят как да открият правилния текст, спрямо конкуренцията и вярната формула, която работи. Това не е нещо, с което аматьор може да се справи за един ден, особено когато всяка дума има конкретно значение и тежест. 


В основата на всяка добра PPC интернет кампания лежи умението да проследяваш не само продажбите, но и от къде идват самите те. Добрия анализ може да покаже кои продукти и ключови думи ще да донесат повече конверсии.


Има настройки, които е добре да направите с цел оптимизация на кампанията си например, географски, които ви помагат да таргетирате специфична чат от страната. 
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.