Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо е важен дизайнът на банера

MadPixi Team 348 29.09.2019

Всяка компания има нужда от реклама, за да може да се разраства. В днешно време съществуват наистина огромен брой възможности по отношение на популяризирането на продукти и на услуги и всеки избира онова, което му се стори най-удачно и му е по джоба. Една отлична възможност за привличане на вниманието на потенциални клиенти е с помощта на банери.


Банерите може да бъдат два различни вида - печатни и уеб банери. Уеб банерите са далеч по-разпространени и успешни. Основната причина е, че голяма част от потенциалните клиенти прекарват наистина дълго време в мрежата.

банер яке
Съдържанието на банера трябва да е такова, че да привлече потенциални клиенти и да предизвика желание за посещение на вашия сайт у тях. С помощта например на Flash анимации банера ви може да стане по-впечатляващ. Професионално изработен банер от специалисти неминуемо ще доведе до привличането на нови клиенти.


Изображенията и графиките са основните компоненти, повишаващи стойността на дизайна на банера. Вместо да ползвате изображения, помислете по-добре за графичен дизайн на банер. Резултатът ще е отличен в комбинация с логото на марката или компанията.

Share this:

Гласували: 2, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.