Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо е важен уеб анализът

MadPixi Team 293 21.04.2020

На първо място за уеб анализ е важно количеството на търсенията по съответни ключови думи. Колкото по-голям е обемът на търсене, толкова по-добре.

Сама по себе си всяка маркетингова ниша е специфична. Наборът на ключовите думи трябва да бъде внимателно и грижливо подбран. Говорим за „ключовИ думИ“, защото е нужно винаги не само една, а набор от думи, който да описва тематиката на сайта.

банер

Ако вземем за пример, че имате онлайн магазин, който продава, да кажем, осветителни тела, не бива да се концентрирате само върху думата “Лампи“, а върху целия спектър на продаваните продукти, като търсите обобщаващи термини, които да класифицират цялата ниша. Това може да се окаже нелека задача, но когато е в ръцете на професионалисти – може да сте спокойни, че със сигурност ще доведе до желаните резултати.

Потребителите, които търсят информация в Google рядко ползват само една дума, а в повечето случаи използват конкретна фраза, която описва това, което желаят да прочетат или да купят. Фокусът винаги трябва да бъде към търсещият, защото той е бъдещият Ви клиент. 
 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.