Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо флаш банерите са ефективни?

MadPixi Team 172 19.09.2021

Сред многото рекламни медии флаш банери се радват на непреодолима популярност. Какво ги прави толкова привлекателни?

Повечето от предимствата на уеб банерите като цяло, т.е. статични проекти (JPG, GIF и PNG формати) и видео (стрийминг), също принадлежат към анимирани флаш реклами (формат SWF). Какви са тези предимства?

- Флаш рекламните банери са ефективни, защото привличат вниманието на вашата аудитория.

- Интерес на получателите към банери

флаш банер

Интересът на получателите се увеличава със силни цветове, различен формат, а в случай на флаш реклами, анимация, движението е много важно. Нашето зрение, подобно на повечето хищници, е чувствително към внезапното движение на обекти, което привлича вниманието ни. Производителите на банери използват този факт, за да постигнат желания ефект.

Допълнително предимство на флаш технологията е възможността за създаване на мобилно съдържание, което показва уникалността на офертата, например отстъпка от няколко десетки процента или безплатни екстри. Благодарение на анимацията можете много да подчертаете тази информация.

"FLASH" не е спам

Не забравяйте, че рекламата не функционира сама по себе си, освен съдържанието на уебсайта. Например, ако това е уебсайт за икебана - изкуството на аранжирането на цветя, няма смисъл да имате анимирана реклама за магазин за оръжие на вашия уебсайт. Такъв банер няма да има желания ефект, дори ако е перфектно направен.

 

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.