Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо са ви нужни уникални текстове в сайта

MadPixi Team 446 06.11.2019

Когато една търсеща машина прави СЕО оптимизация, като google например, "уникално съдържание"е термин, който означава уникален текст - а това е структурирано текстово съдържание, което е напълно различно спрямо всяко друго предходно публикуване вече съдържание в Интернет. Това пък от своя страна е открито и индексирано от google. Така можем да имаме 100% уникално съдържание, публикувайки текстово съобщение, което до този момент не е било публикувано дори и в някаква частична форма.

банер момиче

Като цяло google дава предимство на този сайт, който първи е публикувал някакво съдържание и по този начин започва да класира въпросния сайт по-добре по набор от зададени ключови думи и фрази, съдържащи се в самото заглавие и в текста на публикацията.  

Добре е да знаете, че да сте публикували дадено съдържание първи и това google да открие това съдържание първо при вас, са две коренно различни неща.
Уникалното текстово съдържание е от изключително висока степен на важност както за СЕО на вашият сайт, така и за неговата достъпност. По този начин ще получите правилно представяне и възможност за по-бързото индексиране от google. Ако се нуждаете от качествени текстове за вашия сайт, маркетинг мениджмънт е особено важен за успеха ви.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.