Поръчай банер Купи кредити Налични кредити 0
Поръчки Профил Съобщения Кредити Покажи какво харесваш Изход
Използвай промо код

Защо ви трябва копирайтър

MadPixi Team 284 03.02.2021

Копирайтингът по своята същност представлява дейност, която е свързана с подготовката и с последващото след това публикуване на информационни материали в интернет. В този процес участие вземат възложител и изпълнител. Ако искате да получите качествено уеб съдържание, трябва да наемете професионален копирайтър.

Обикновено под копирайтър се разбират автори, които пишат текстове за уеб сайт. В понятието „текст за сайт“ влизат следните неща:

Информационни статии за блогове, сайтове и портали. Информационни статии като че ли се търсят най-често. Информационната статия отговаря на въпроси или пък има за цел да забавлява читателя.

Текстове, които се търсят относително често, са описания на продукти за онлайн магазини.

В понятието текстове за сайт влиза и съдържание за основните категории по менюто на сайта: „Начална страница“, „Услуги“, „За нас“ и др.

копирайтър

Текстовете за социални мрежи също са дело на професионални копирайтъри. Това е аналог на информационна статия, но в кратък формат.

Копирайтъри създават и коментари по форуми и блогове или постинги.

Най-общо казано копирайтър е специалист, който се занимава с писане на текстове, материали за последващо публикуване в различни сайтове за определено възнаграждение.

Share this:

Гласували: 1, рейтинг: 5.0
Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, Вие приемате използването на бисквитки. За повече информация прочетете нашите Общи условия.